Je bent hier: start nieuwe budgettraining

Leer meer doen met je geld

Soms is er een stukje maand over aan het einde van je geld. Capellenaren die meer willen leren doen met hun inkomen, kunnen zich opgeven voor de gratis budgettraining van Welzijn Capelle. De training start op 21 mei 2024. Wees er snel bij! Er zijn nog een paar plekken.

In vijf bijeenkomsten gaan de deelnemers aan de slag met stressvrije financiën. Budgetcoach Ramon: ‘Veel mensen die geldproblemen of schulden hebben, wíllen hier wel aan werken, maar kunnen dat niet door de vele stress. De deelnemers kijken naar hun inkomen en uitgaven. En ze leren bijvoorbeeld over het effect van langdurige stress op het brein en de gezondheid.’ Cursisten kunnen ook werken aan eigen doelen, zoals leren sparen.

Huis van de Wijk Oostgaarde
De budgettraining gaat van start op dinsdag 21 mei, 19.00 – 21.00 uur, bij Huis van de Wijk Oostgaarde (De Linie 5). De volgende 4 bijeenkomsten zijn op dinsdag 21 en 28 mei, 4 en 11 juni, en 2 juli 2024, steeds op dezelfde tijd.

Aanmelden
De budgettraining is gratis. Aanmelden, meer informatie, of op de wachtlijst geplaatst worden voor de training in het najaar? Neem contact op via hulpenadvies@welzijncapelle.nu of 010 – 707 49 00 (werkdagen, 9.00 – 6.00 uur). Ook professionals van andere organisaties kunnen Capellenaren aanmelden.

Onze websites

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info