Je bent hier: Buurtcoach Nitai verbindt

Buurtcoach Nitai: ‘bewoners in contact brengen is het belangrijkst’

Buurtbewoners met elkaar in contact brengen, bijvoorbeeld via gezellige activiteiten. Dat is een van de belangrijkste taken van junior buurtcoach en projectcoördinator Nitai Doelam. Als spin in het web in de wijk weet hij goed wat er speelt bij de bewoners.

Nitai informeert bewoners gericht over passende activiteiten, die meestal als thema ontmoeting hebben. Door mee te doen, kunnen mensen hun netwerk uitbreiden, wat natuurlijk van groot belang is om op een prettige manier ouder te worden. Nitai vertelt enthousiast waarbij hij u als inwoner van Capelle kan ondersteunen.

‘Mijn werk draait om het verbeteren van het welzijn en gemeenschappen. En dat doe ik met veel plezier!’ geeft Nitai Doelam aan. ‘Vooral als je ziet dat mensen hierdoor uit hun schulp kruipen, anderen ontmoeten en gaan stralen. Mensen meer betrekken bij de maatschappij, bij elkaar brengen en gelukkiger maken, daar draait het om. Want hoe groter je sociale netwerk, hoe makkelijker het is om op iemand terug te vallen. Dit geldt zeker als je al wat ouder bent. We willen allemaal prettig ouder worden, en het is mooi dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen.’

Lees verder op Capelle Krimpen Verbonden >>

Onze websites

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info