Je bent hier: Capels Compliment Ilse Jonker

Capels Compliment voor mevrouw Ilse Jonker

Mevrouw Ilse Jonker heeft vrijdagmiddag 13 december uit handen van wethouder Marc Wilson een Capels Compliment ontvangen. Zij kreeg deze onderscheiding voor haar vrijwillige inzet voor Stichting Hulpdienst Capelle.

Stichting Hulpdienst Capelle organiseerde een vrijwilligersmiddag om al haar vrijwilligers te bedanken. Marc Wilson was uitgenodigd en kon daar mevrouw Jonker in het zonnetje zetten. Mevrouw Jonker was 30 jaar vrijwilliger en heeft zich ingezet voor de leeskring, telefoonwacht en als chauffeur. Ook heeft ze hand- en spandiensten verricht en bracht zij bezoeken aan ouderen. Sinds een paar weken is ze gestopt als vrijwilliger.

“Het is zó belangrijk dat een aantal ouderen hulp krijgt bij het (langer) zelfstandig thuis wonen. Daarom vind ik het fijn dat ik ben uitgenodigd voor deze vrijwilligersmiddag. Even samen koffiedrinken en samenzijn,” aldus wethouder Wilson. “We kunnen niet zonder vrijwilligers en we mogen best wel eens dankjewel tegen iemand zeggen. Dit Capels compliment is dus meer dan verdiend!” De wethouder mocht mevrouw Jonker een mooi bronzen beeldje, een boeket bloemen en een oorkonde overhandigen.

Capels Compliment Ilse Jonker

Vrijwilligerswerk doen?
Lees hier meer over Stichting Hulpdienst Capelle (SHC).

Bron: gemeente Capelle aan den IJssel

Foto: Frank de Roo

Onze websites

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info