Je bent hier: Cursus bij eenzaamheidsgevoelens

Cursus Creatief Leven, 11 januari t/m 29 februari 2024

Trainer Henk Kamminga (van project MOTTO en Samen 010) start in januari met de cursus Creatief leven. Dit is een cursus voor mensen die zich (langere tijd) eenzaam voelen en daar iets aan willen doen.

Na de cursus sta je vitaler in het leven, weet je wat jij belangrijk vindt, ga je makkelijker om met anderen en kun je beter omgaan met veranderingen.

In de cursus is er aandacht voor het ontspannen van het brein (met beweging, muziek, opdrachten, ademhaling, samendoen en plezier maken). Daarnaast maken deelnemers een ‘plaatje’ van zichzelf: wie ben ik, wat zijn mijn talenten en waar wil ik naartoe – en hoe doe ik dat? Deelnemers leren met en van elkaar. Uiteindelijk gaat elke deelnemer met een plan voor zijn eigen leven aan de slag.
De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen van ongeveer 2,5 uur.

Trainer Henk Kamminga is specialist eenzaamheid en gecertificeerd trainer van de cursus Creatief leven.

Data en locatie
De cursus wordt gegeven van donderdag 11 januari 2024 tot en met donderdag 29 februari , van 13.30 – 15.30 uur, in Huis van de Wijk Oostgaarde, Linie 5.

Kosten en aanmelden
Er geldt een eigen bijdrage van €30. Zijn de kosten een probleem, bespreek dit dan met de trainer. Aanmelden kan via Henk Kamminga, 06 – 288 30 857 | hk@solcon.nl.

Bron: Henk Kamminga, MOTTO/Samen 010

Onze websites

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info