Je bent hier: Eet mee in huis van de wijk Oostgaarde

Bewoners van Oostgaarde die het gezellig vinden om samen te eten, kunnen gratis mee-eten bij ‘Oostgaarde kookt’. Lekker, gezond én gratis. Wel even van tevoren aanmelden.

Gratis mee-eten in Huis van de Wijk Oostgaarde

Melanie van Huis van de Wijk Oostgaarde: ‘Het zijn pittige tijden. Hoge energiekosten, financiële problemen of eenzaamheid zijn dagelijkse issues voor veel Capellenaren. ‘Oostgaarde kookt’ is een gezellig ontmoetingsmoment met lekker eten. Dan kun je alles even loslaten en gewoon samenzijn. Oostgaarde is er voor elkaar, alle leeftijden zijn welkom!’.

Donderdagen in even weken en laatste vrijdag elke maand
In ’Oostgaarde kookt’ koken bewoners van Oostgaarde voor hun mede-wijkbewoners. Samen koken, genieten van het lekkere eten en van een gezellige ontmoeting. ‘Oostgaarde kookt’ is elke donderdag in de even weken, van 18.00 – 20.30 uur. Vanaf 29 september is het ook elke laatste vrijdag van de maand.

Data op een rij
‘Oostgaarde kookt’ is op donderdag 21 september, 5 oktober (en zo verder, tot het eind van het jaar). De vrijdagen zijn op 29 september, 27 oktober, 24 november en 29 december. Mensen die willen mee-eten, kunnen zich minimaal een week van tevoren aanmelden via huisvandewijkoostgaarde@delinie5.nl

Bewoners koken voor bewoners van Oostgaarde. eet gezellig gratiw mee

Onze websites

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info