Je bent hier: Training Zelfbewust & zelfverzekerd

Assertiever worden? Doe mee aan de gratis training Zelfbewust & Zelfverzekerd!

Zelfvertrouwen is handig. Voor op het werk, maar ook in de omgang met vrienden, familie of een partner. Voor volwassenen die graag wat assertiever willen worden, organiseert Welzijn Capelle een assertiviteitstraining.

Als mensen zeggen wat ze denken of belangrijk vinden, helpt ze dat om voor zichzelf op te komen en te krijgen wat ze willen. Maar niet iedereen vindt dat even makkelijk. Deelnemers aan de Assertiviteitstraining gaan oefenen om zich op een zelfverzekerde manier te uiten. Op hun werk, maar ook privé.

Jezelf beter leren kennen
Deelnemers aan de assertiviteitstraining werken bijvoorbeeld met kernkwaliteiten, communicatietechnieken en zelfreflectie. Ook oefenen ze met feedback geven, omgaan met verwijten en de eigen grenzen bewaken. Trainer Vivian Coelho: ‘Door deze training begrijp je je eigen houding en stijl van communiceren beter. Je gaat ook kijken naar je eigen blinde vlekken. Jezelf beter leren kennen geeft meer zelfverzekerdheid.’

Assertiviteitstraining

Doelgroep en data
Deze gratis training is voor iedereen vanaf 18 jaar. Vooraf krijgen deelnemers een korte telefonische intake, zodat de training op maat is. De assertiviteitstraining start op 22 augustus. Trainingsdata dinsdag van 9.30 tot 12.00 uur: 22 augustus, 5, 12, 19, 26 september en 3 oktober 2023.

Meer informatie en opgeven
Aanmelden, meer informatie, of op de wachtlijst geplaatst worden voor de volgende training? Neem contact op via hulpenadvies@welzijncapelle.nu of 010 – 707 49 00 (werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur).


Onze websites

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info