Je bent hier: Huis van de Wijk Middelwatering gaat verhuizen

Huis van de Wijk en kinderlab Middelwatering gaan verhuizen

Na hele mooie jaren aan de Reigerlaan, gaan Huis van de Wijk én KinderLab Middelwatering verhuizen naar een andere locatie: Lijstersingel 22A. Op 24 juli sluiten de deuren van de Reigerlaan. Maar niet zonder een gezellig afscheid voor de hele buurt!

Stefan Kort, Coördinator Huis van de Wijk Middelwatering: ‘Aan het eind van de zomervakantie gaat het gebeuren: dan verhuizen het Huis van de Wijk én KinderLab Middelwatering naar de Lijstersingel. Vanaf half augustus zijn we dan daar te vinden. Binnenkort laten we hier meer over weten. We willen natuurlijk wel goed afscheid nemen van de Reigerlaan 66, dus op 30 juni is daar onze allerlaatste activiteit: een lekkere en supergezellige buurtbarbecue! Voor álle bewoners van Middelwatering. Dan kunnen we er nog een laatste keer met elkaar eten.’

Tot en met 23 juli gaan alle activiteiten aan de Reigerlaan 66 gewoon door, en op 24 juli gaan de deuren dicht: dan worden de verhuisdozen ingepakt. Vanaf 14 augustus is Huis van de Wijk Middelwatering te vinden aan de Lijstersingel 22A. Bewoners van Middelwatering kunnen daar dezelfde creatieve en gezellige activiteiten verwachten als op de oude locatie. En dit kan vast in de agenda: op donderdag 17 augustus is de feestelijke opening van het nieuwe Huis van de Wijk.

Aanmelden voor barbecue
Aanmelden voor de buurt-BBQ kan bij de balie van Huis van de Wijk Middelwatering. Neem contact op via huisvandewijkMW@welzijncapelle.nu of 010 – 316 98 51. Of loop even binnen!

Huis van de Wijk Middelwatering

Onze websites

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info