Je bent hier: iftar met capelse jongerenraad

Capelse Jongerenraad brengt buurtbewoners samen tijdens Iftar

In Huis van de Wijk Schollevaar organiseerden de Capelse Jongerenraad en Welzijn Capelle een Iftar voor buurtbewoners.

De Iftar is een maaltijd waarmee het vasten na zonsondergang wordt gebroken tijdens de Ramadan. Capelse gezinnen met verschillende culturele achtergronden ontmoetten elkaar in het Huis van de Wijk Schollevaar voor een maaltijd én gezelligheid.

Voor deze speciale avond zijn Capellenaren uitgenodigd die een warme maaltijd goed kunnen gebruiken. Deze Iftar biedt de mogelijkheid voor buurtbewoners om samen te komen. Ook was er ruimte voor gezelligheid met een quiz waar de deelnemers mooie prijzen konden winnen.

Vice-voorzitter van de Jongerenraad Newroz: “Wij vinden het mooi om mensen samen te brengen en speciaal Capellenaren die het minder breed hebben. De Ramadan leert dat we moeten omkijken naar elkaar en elkaar moeten helpen. Als Capelse Jongerenraad vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze stad”.

iftar met capelse jongerenraad

Capelse Jongerenraad
De Capelse Jongerenraad bestaat uit jongeren tot 25 jaar die wonen in Capelle aan den IJssel. Zij adviseren de gemeente Capelle aan den IJssel over onderwerpen die voor jongeren belangrijk zijn. Daarnaast organiseren zij activiteiten met maatschappelijke impact op de stad.
De Capelse Jongerenraad is op zoek naar nieuwe leden. Meer informatie is te vinden op de site van de gemeente.

Bron: gemeente Capelle aan den IJssel

Foto: Jan Kok

Onze websites

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info