Je bent hier: Kinderlabs Movie

KinderLabs Short Movie: kijk ‘m hier

Veel Capelse kinderen en hun ouders zijn er graag na schooltijd: de Kinderlabs. Kinderen leren en doen er van alles; ouders ontmoeten er andere ouders, doen workshops of stellen opvoedvragen. In de nieuwe Short Movie KinderLabs is dit allemaal te zien. Op 31 januari werd de film gelanceerd in CAPSLOC, mét feestje.

De nieuwe KinderLab Short Movie is een korte film die laat zien wat een toffe plekken de KinderLabs zijn. Wat er te doen is, met wie de KinderLabs samenwerken, én waar het vooral om draait bij de KinderLabs: bewegen, taal, talentontwikkeling en omgaan met geld.

Bij de lancering van de video was er van alles te doen voor kinderen: een silent disco met discjockey, ontmoet Sonic the Hedgehog, foto’s laten maken in de photobooth, en meer. En natuurlijk was er lekkers, zoals popcorn en suikerspinnen.

Nieuwsgierig?
Bekijk de KinderLab-video hier!

Kinderlabs Movie

De KinderLabs zijn fijne en inspirerende plekken in Schollevaar (Louvre 1), Middelwatering (Lijstersingel 22A) en Schenkel (Bongerd 8). Kinderen van 0 – 12 jaar kunnen hier veilig samenzijn, leren en plezier maken. Ook zijn er activiteiten voor ouders. Klik hier voor meer info.

Onze websites

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info