Je bent hier: Nieuwe website voor KinderLabs

Nieuwe website KinderLabs: activiteiten nog makkelijker te vinden

Bij de KinderLabs zijn héél veel héél leuke dingen te doen voor Capelse kinderen en hun ouders. Ze kunnen er bewegen, creatief zijn, leren – maar vooral plezier maken. De KinderLabs hebben nu een nieuwe, overzichtelijke website. Zodat kinderen nóg sneller zien aan wat voor leuks ze mee willen doen.

De nieuwe website is officieel live. De vrolijke kleuren van het KinderLab zijn overal op de website terug te zien. Door het duidelijke menu vinden kinderen en hun ouders snel en makkelijk de gezochte informatie. En door de beelden op de site is meteen te zien dat de KinderLabs fijne plekken in de wijk zijn, waar een hoop te beleven valt.

Drie KinderLabs
Er zijn in Capelle maar liefst drie KinderLabs: in de wijken Schollevaar, Middelwatering en Schenkel. Elk KinderLab is uniek en heeft zijn eigen activiteitenaanbod en eigen sociaal werkers. Informatie hierover is te vinden op www.kinderlabs.nl door te klikken op een van de drie KinderLabs of op de kaart met de verschillende locaties.

Partners
In het KinderLab werken meerdere Capelse organisaties samen om een heel mooi programma neer te zetten voor kinderen in Capelle aan den IJssel. Zo heeft het KinderLab een samenwerkingsverband met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Sportief Capelle en de Bibliotheek. Meer informatie over de samenwerkingspartners staat op de nieuwe website.

Nieuwsgierig naar de nieuwe website en naar wat er allemaal te doen is in het KinderLab? Neem snel een kijkje!

Onze websites

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info