Je bent hier: Nieuwjaarsreceptie in Isala

Woensdag 10 januari: Capelse nieuwjaarsreceptie met optredens

Woensdagavond 10 januari vanaf 19.15 uur kunnen Capellenaren elkaar, de gemeenteraad en het college van B & W gelukkig nieuwjaar wensen in het Isala Theater. Tijdens de gratis toegankelijke feestelijke nieuwjaarsreceptie zijn er Capelse muzikale optredens.

Een beperkt aantal kaarten (gratis) is nog te reserveren via www.isalatheater.nl. De avond is via een link ook vanuit huis te volgen. Het programma start om 19.15 uur in de grote zaal van het Isala Theater. Imad el Kaka presenteert het programma. Dansschool Ashakiran opent feestelijk in Bollywood style, de jonggetalenteerde Yuewen Yin speelt klassiek op de vleugel, Ulrike Westfa zingt in jazz style en ook Charles Vermeer laat van zich horen. De nieuwe burgemeester Cor Lamers stelt zich voor en kijkt vooruit naar 2024. Als afsluiting zingt Gidion Luciana de sterren van de hemel. Daarna wordt in de foyer gezamenlijk geproost op het nieuwe jaar.

Nieuwjaarsreceptie in Isala

Nog enkele kaarten
Een groot aantal kaart voor het Isala Theater is al aangevraagd. Er zijn nog enkele (gratis) kaarten verkrijgbaar via de website van het Isala Theater. De nieuwjaarsreceptie in de foyer is vanaf 20.15 uur zonder toegangskaart toegankelijk. Ook hier zijn Capellenaren van harte welkom.

Live stream
Voor mensen die de voorstelling liever vanuit huis volgen, is er een live stream geregeld (alleen tijdens de voorstelling toegankelijk).

Onze websites

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info