Je bent hier: werken bij Welzijn Capelle

Welzijn Capelle: werken met je hart

Welzijn Capelle biedt ondersteuning en begeleiding aan Capellenaren. Vanuit het hart, omdat iedereen ertoe doet. Wij streven naar een Capelse samenleving met aandacht voor elkaar.
Onze visie: iedere Capellenaar functioneert zo zelfstandig mogelijk en draagt op eigen wijze bij aan de samenleving.

Werken voor Capellenaren
Onze medewerkers bieden inwoners van Capelle hulp, informatie en advies, en stimuleren vrijwilligerswerk en bewonersinitiatieven die Capelse wijken nog prettiger maken om in te wonen. Zo voelen wijkbewoners zich veiliger en meer verbonden met elkaar. En werken wijkpartners nog beter samen!  

We bieden jou een…

  • zelfstandige, maatschappelijk relevante functie
  • informele werksfeer met veel regelmogelijkheden
  • marktconform salaris
  • pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • jaarlijks loopbaanbudget
  • jaarlijks individueel keuzebudget
  • reiskostenvergoeding

En vooral: aandacht voor jouw werkgeluk, bijvoorbeeld in de vorm van onze jaarlijkse Vitaliteitsdag.
Welzijn Capelle hanteert de cao Sociaal Werk.

Vacatures
Wil je graag samen met onze collega’s iets betekenen voor de maatschappij en in het bijzonder voor de bewoners van Capelle aan den IJssel?
Bekijk onze vacatures >

Word vrijwilliger!
Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in Capelle aan den IJssel? Op de vrijwilligersvacaturebank CapelleDoet vind je vacatures om je steentje bij te dragen.
Naar CapelleDoet.nl >

Stage lopen bij Welzijn Capelle
Ben je op zoek naar een maatschappelijke stageplaats? Bij Welzijn Capelle hebben we regelmatig plek voor stagiairs.
Bekijk de stageplekken >


Een dag in het leven van een sociaal werker KinderLabs

“Vrolijk verwelkom je de ouders en hun peuters bij het MiniLab dat je draait met een CJG-medewerker. Je haalt voor iedereen koffie. Als blijkt dat de ouders een budgettraining willen, bel je de collega van Financiële Hulpverlening. Een vader die werkervaring wil opdoen, verwijs je naar het Vrijwilligersinformatiepunt.  
In de koffiepauze klets je met een collega, en hebben jullie het over die lastige vraag vanuit wat sociaal zwakkere gezinnen. Hoe en met welke partners kunnen jullie ze daarbij ondersteunen? Dan naar de bibliotheek, brainstormen over activiteiten in de Nationale Voorleesweek. Jouw creativiteit gaat daar echt van bruisen!  
Na je lunchrondje loop je langs een moeder die een idee heeft voor een workshop gezond koken. Dan begint de activiteit voor groep 8, die je tot in de puntjes hebt voorbereid. Pittige types, sommige van die kinderen. Maar ze zijn graag in jouw gezelschap: je bent strikt én luistert goed. Nog een laatste overleg over de invulling van het programma voor de komende schoolvakantie, en je zwaait naar je collega’s: ‘Morgen weer verder!’”

Onze websites

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info